Nachtleven op Corfu

Voor leuke bars en cafés moet u in Kerkyra zijn, terwijl grote clubs zich in populaire badplaatsen hebben gevestigd.

Uitgaan Corfu-Stad

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Over het uitgaansleven in Kerkyra kunnen we kort zijn. De place to be is zonder twijfel het Liston. In de cafés en op de terrassen komen zowel de toeristen als de Grieken zelf bij elkaar om te genieten van een lekker drankje en een goed gesprek. Sommige mensen geven de voorkeur aan de cafés aan het noordzijde van de Esplanada. Jongeren trekken richting de nieuwe haven, waar even verderop enkele discotheken gelegen zijn. Hier bevinden zich onder andere The Hippodrome Club en Apocalypse. Een bijzondere avond uit belooft een bezoek aan het dakterras van het Cavalieri hotel. Hier kunt u tot in de vroege ochtend genieten van een fantastische sfeer.

Uitgaan Kavos

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Kavos wordt gedurende de zomermaanden met name door zeer veel Britse toeristen bezocht. Wanneer u hier uitgaat zult u zich met name onder de Britten bevinden en maar weinig Nederlanders tegenkomen. Populaire bars in de plaats zijn Buzz Bar, The Barn, Rolling Stones, 42nd Street en Snobs. De populairste clubs zijn Atlantis en Future.

Uitgaan Gouvia

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Hoewel dit overdag misschien nog niet te zien is, verandert Gouvia ’s avonds in een levendige plaats met een gezellig uitgaansleven. De meeste bars en clubs zijn aan de hoofdstraat te vinden. Populair zijn de Nederlandse kroeg Wild Rose, Treetops en cocktailbar Whispers. Het aanbod aan clubs wisselt nogal, dus u kunt het beste ter plaatse vragen wat de populairste club van dat moment is.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Acharavi

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Ook in Acharávi vindt u een aardig nachtleven. Nadat u uitgebreid in één van de restaurants gegeten heeft kunt u in Sonic of Adonis een drankje doen. Later op de avond kunt u terecht bij Versus of Alter Ego. Wanneer u een echte feestvakantie wilt is Acharavi niet de meest geschikte bestemming voor u.

Uitgaan Dassia-Ipsos

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Dassiá is een populaire badplaats en ’s avonds valt hier ook het nodige te beleven. De populairste club in Dassia is zonder twijfel Edem. In de zomermaanden nemen bekende internationele DJ’s hier achter de draaitafel plaats. Populair is verder The Drunken Duck. Naast Dassia ligt Ipsos, een populaire badplaats met een meer levendig uitgaansleven. De jeugd die in Dassia verblijft trekt later op de avond richting Ipsos. Hier vindt u met name veel Britse pubs. Een greep uit het uitgebreide aanbod: Jupiters, Cocoon en Temple Bar.