Entertainment op Corfu

Op Corfu kunt u spetteren in een waterpark, een bezoek brengen aan een ezelopvang of een slang vasthouden in het aquarium van Paleokastritsa.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Op Corfu is één van de grootste waterparken van Europa gelegen, het Aqualand in Agios Ioannis. Het park beslaat 75.000 m². Net als in andere waterparken heeft u ruim keuze uit spannende glijbanen en zwembaden. Het park heeft een grote jacuzzi en voor de allerkleinsten is een speelterrein aangelegd met onder andere een luchtkussen, minibootjes en een draaimolen. Iets te eten of drinken kunt u op verschillende plekken krijgen. Een ander waterpark vindt u in Acharávi. Het Hydropolis waterpark biedt u niet alleen allerlei waterpret, waaronder 9 grote en 15 kleine glijbanen, u vindt op het terrein van het park ook een sport- en vrijetijdscentrum met tennisbanen, beachvolley, biljart, tafeltennis en beach voetbal. Iedereen kan zich in dit park vermaken.

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Op Corfu bevinden zich enkele kartbanen, waar u een onderlinge racewedstrijd kunt organiseren. Zo’n anderhalve km ten noorden van Kavos bevindt zich een kartbaan en ook bij het Ipsos strand en in Moraitika kunt u in een kart uw racerondjes afleggen.

Ezelopvang

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u met kinderen op Corfu bent of zelf ezelliefhebber bent moet u een bezoek brengen aan het Ezel Opvangcentrum, dat u in de buurt van Doukades vindt. In het centrum vangt men oude, zieke of verwaarloosde ezels op. In zeven jaar tijd heeft men op het centrum al 400 ezels geholpen. U kunt tijdens uw bezoek met eigen ogen het goede werk dat hier verricht wordt zien en wellicht wordt u bewogen zelf een steentje bij te dragen.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Aquarium

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Paleokastritsa bevindt zich een klein aquarium, dat zeker leuk is om met uw kinderen te bezoeken. Hoewel het aanbod aan vissen niet erg groot is, wordt dit gebrek grotendeels goedgemaakt door de reptielencollectie in het aquarium. Wanneer u durft mag u zelfs slangen en andere reptielen vasthouden. Het personeel is zeer vriendelijk en u krijgt een uitgebreide rondleiding, wat de ervaring in het aquarium zeer ten goede komt.